Megközelítés

Fejlesztés:

A program sikeres kivitelezéséhez fontos a vezetői célok meghatározása. A programok mindenkor a megbízást adó vezető céljaihoz igazodnak.

Alkalmazhatóság:

A FairDeal Solutions nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a résztvevők a folyamatok „HOGYAN”-ja mellett a „MIÉRT”-ekre, az összefüggésekre is válaszokat kapjanak. Cél a működési szerkezetek végiggondolása és a törvényszerűségek átlátása révén a gyakorlatba történő átültetése. Végeredményként a résztvevők képessé válnak váratlan helyzetek hatékony kezelésére is.

Interaktivitás:

A FaiDeal Solutions programok közös jellemzője az igen nagyfokú interaktivitás, ami a résztvevők folyamatos, aktív közreműködését, bevonását jelenti. A FairDeal Solutions tréningek meghatározott irányvonalat követve workshop jellegűek, a részvétel kemény munkát jelent a résztvevők részéről is.

Rugalmasság:

Megbízóink a hagyományostól eltérően nem rögzített tematikát („konzerv tréning”) tartalmazó tréning-sablon listából választanak, hanem tréning-témakörökből. Ennek eredménye a nagy fokú rugalmasság biztosítása a programok megszerkesztésében.